Vegekebab

Pääruoat

4 annosta

Ainekset

4 Rivercota täysjyväpitaa

2 pkt My Best Veggie soijarouhetta

2 tomaattia

1 pieni punasipuli

2 dl Eridanous luonnonjogurttia

1 tl paprikajauhetta

¼ tl Kania cayennepippuria

½ tl Chantesel suolaa

4 isoa amerikan salaatin lehteä

vihreitä jalopenorenkaita (säilyke)

½ ruukku tuoretta lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Leikkaa pitaleivät kuutioiksi leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Levitä soijarouhe pitaleipäkuutioiden joukkoon. Paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
  2. Kuutioi tomaatti ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  3. Mausta jogurtti paprikajauheella, cayennepippurilla ja suolalla.
  4. Laita amerikansalaattilehdet murokulhoihin tai vastaaviin salaattikupiksi.
  5. Täytä salaattikupit kuumalla pita-soijaseoksella ja asettele pinnalle tomattikuutiot, sipulirenkaat, jalopenoviipaleet ja lehtipersiljanoksat.
  6. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.