Texmex -lautanen

Pääruoat

Kokki:

4 annosta

Ainekset

1 Reilu porsaan sisäfilee (n. 500 g)

2 rkl El Tequito tacomaustetta

2 dl Golden Sun basmatiriisiä

 

Lisukkeeksi:

 2 avokadoa

2 dl Green Grocer`s pakastemaissia

El Tequito salsakastiketta

El Tequito nachoja

Milbona ranskankermaa

tuoretta korianteria

limetin lohkoja

Valmistus

  1. Puhdista fileestä mahdolliset kalvot, aseta se uunivuokaan ja hiero tacomauste kauttaaltaan fileen pintaan.
  2. Kypsennä filee 175 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes filee on kypsä. Anna vetäytyä folioon käärittynä puolisen tuntia.
  3. Possun vetäytyessä keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  4. Viipaloi avokadot ja sulata pakastemaissi siivilässä juoksevan veden alla.
  5. Leikkaa filee viipaleiksi.
  6. Jaa riisi tarjouilulautaselle tai annoslautasille ja asettele possuviipaleet sekä muut possu platterin aineet riisin pinnalle.