Sitruunainen kalapasta

Pääruoat

Kokki:

3 annosta

Maidoton

Ainekset

300 g Combino pastaa

2 rkl Primadonna oliiviöljyä

2–4 valkosipulinkynttä

1 luomusitruuna

¼ tl Kania suolaa

¼ tl Kania mustapippuria

150 g Isokari graavilohta tai siikaa

rucolaa

Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuullota sillä aikaa viipaloidut valkosipulinkynnet öljytilkassa.
  3. Lisää pannulle hyvin pestyn sitruunan hienoksi raastettu kuori ja puristettu mehu.
  4. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Sekoita mukaan paloiteltu graavikala kuumentumaan.
  5. Valuta pasta ja kääntele kastike mukaan.
  6. Koristele ruoka halutessasi rucolalla.