Siikaa paperissa

Pääruoat

3-4 annosta

Ainekset

3 pkt / 600 g ruodotonta Isokari siikafileetä

n. 1 tl Kania merisuolaa myllystä

n. ½ tl Kania mustapippuria myllystä

4 siivua Dulano Prosciutto ilmakuivattua kinkkua

200 g kirsikkatomaatteja

50 g Baresa tummia oliiveja

1 sitruuna                                

½ ruukku basilikaa

½ dl Primadonna oliiviöljyä

 

Lisäksi

Aromata leivinpaperia

1 pkt Combino Tagliatelle pastaa

1/2-1 prk Nonna Mia tuorepestoa

Lovillo Parmigiano Reggiano juustoa

Valmistus

  1. Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla.
  2. Leikkaa ilmakuivattu kinkku veitsellä ohuiksi suikaleiksi.
  3. Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Pese ja leikkaa sitruuna viipaleiksi.
  4. Levitä pöydälle kolme A3 kokoista leivinpaperiarkkia ja laita fileet arkkien toiselle reunalle nahkapuoli alaspäin.
  5. Jaa kinkkusuikaleet, tomaatit, oliivit, sitruunansiivut ja basilikanlehdet fileille. Ripottele pinnalle lopuksi oliiviöljyä.
  6. Käännä paperi fileen ja täytteiden päälle ja nipistele paperin reuna tiukasti kiinni. Laita valmiit nyytit uunipellille.
  7. Kypsennä uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
  8. Tarjoa kalan kanssa esimerkiksi pastaa pestolla ja parmesaani juustolla.