Muksujen mielimureke

Pääruoat

Kokki:

4 annosta

Ainekset

1 rs (400 g) Reilu naudan jauhelihaa 10 %

¾ tl Kania suolaa

½ tl Kania mustapippuria

2 rkl Kania luomuketsuppia

1 rkl Herttua sinappia

½ dl Kania paahdettua sipulirouhetta

6 Milbona savujuustoviipaletta

1 suippopaprika

(tuoretta timjamia)

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Sekoita jauhelihaan suola ja pippuri. Kauli massa kahden leivinpaperin välissä noin 30 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi.
  3. Sivele levyn pintaan ketsuppia ja sinappia. Ripottele päälle sipulirouhetta. Levitä puolelle levyä juustoviipaleet.
  4. Käännä juustoton puoli leivinpaperin avulla toisen puolikkaan päälle peitoksi. Nipistele saumat kiinni.
  5. Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi ja painele ne murekkeen päälle.
  6. Vedä levy uunipellille leivinpaperin avulla. Kypsennä uunissa 10–15 minuuttia.
  7. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla. Tarjoa lisänä perunamuusia ja salaattia tai porkkana- ja kurkkutankoja sekä kirsikkatomaatteja.