Minttumarinoidut karitsan kyljykset

Pääruoat

6 annosta

Gluteeniton

Ainekset

2 pkt (à 400 g) Deluxe minttumarinoitua karitsan kareeta

1—2 rkl Pohjolan Meijeri voita

1—2 rkl Primadonna oliiviöljyä

1—2 luomu sitruunaa

Deluxe sormisuolaa

Kania mustapippuria

rosmariinia

 

Lisäksi

Deluxe minttuhyytelöä

Valmistus

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Poista kareesta talouspaperilla minttumarinadi. Leikkaa karee kyljyksiksi.
  3. Leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi.
  4. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla ja paista sitruunaviipaleita molemmin puolin, jotta ne saavat hieman väriä ja ota ne sivuun.
  5. Paista kyljyksiä samalla pannulla voi-öljyssä kummaltakin puolelta 2—3 minuuttia.
  6. Ripottele lihoille hieman suolaa ja mustapippuria.
  7. Koristele paistetuilla sitruunaviipaleilla ja tuoreella rosmariinilla.
  8. Tarjoile heti.

Vinkki: Karitsan kareesta leikatut kyljykset valmistuvat hetkessä.