Lohipyörykkäpasta

Pääruoat

3 annosta

Nopeasti kypsyvä pasta ja valmiit lohipyörykät pelastavat kiireisen päivän.

Ainekset

1 sipuli

1–2 rkl Vita D’or rapsiöljyä

1 tl Kania currya

200 g kesäkurpitsaa

1 dl Freshona etikkakurkkuja silputtuna + ½ dl lientä

1 prk (200 g) Milbona ranskankermaa

2 rkl Herttua sinappia

ripaus Kania suolaa

1 rs (250 g) Isokari lohipyöryköitä

 

Lisäksi               

250 g Combino kuviopastaa (esim. penne rigate)

Valmistus

  1. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy ja curry paistokasarissa ja kuullota sipulit siinä.
  2. Pese ja suikaloi kesäkurpitsa. Lisää kasariin etikkakurkkujen kanssa. Sekoittele hetki.
  3. Lisää joukkoon ranskankerma, sinappi ja suola.
  4. Kumoa joukkoon lohipyörykät, sekoita ja kuumenna kannen alla.
  5. Notkista kastiketta etikkakurkkujen liemellä. Tarkista maku.
  6. Sekoita keitetyn ja valutetun pastan joukkoon ja viimeistele halutessasi rucolanlehdillä.