Lämpimät karitsaleivät

Pääruoat

4 annosta

Jos karitsanpaistia on jäänyt tähteeksi aterialta, tässä herkullinen tapa käyttää se.

Ainekset

2 paistopisteen ruispalaa

3 rkl Pohjolan Meijeri voita

2 rkl Herttua Deluxe sinappia

noin 150 g kypsää Deluxe Provencal karitsanpaistia

2 tomaattia

150 g Milbona emmental -juustoraastetta

2 kananmunaa

½ tl Kania pizzamaustetta

persiljaa

Valmistus

  1. Voitele leipien halkaisupinnat voilla ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille uunipellille.
  2. Viipaloi tomaatit. Lado leiville liha- ja tomaattiviipaleita.
  3. Sekoita juustoraasteen joukkoon munat ja pizzamauste. Jaa seos leiville.
  4. Kuorruta leipiä uunissa 250 asteessa noin 7 minuuttia, kunnes juusto saa kauniin värin.
  5. Koristele persiljasilpulla ennen tarjoilua.