Kasvislasagne - Avolasagne

Pääruoat

Kokki:

4 annosta

Ainekset

8-12 kpl kirsikkatomaatti

1  kpl sipuli

6-10 kpl herkkusieni

4-8 kpl timjamin oksa

2  rkl Pohjolan Meijerin laktoositon smetana

200 g Chene d’argent vuohenjuustoa

1  prk Chef Select Traditionale tomaattinenpastakastike

4 kpl Italiamo tuorelasagnelevyjä

2  kourallista tuoretta rucolaa

Kania suolaa myllystä

Kania pippuria myllystä

 

Paistamiseen

Primadonna oliiviöljy

Valmistus

  1. Puolita kirsikkatomaatit, hienonna salottisipulit ja viipaloi herkkusienet.
  2. Paista kasvikset ja herkkusienet oliiviöljyssä paistinpannulla muutaman timjamin oksan kanssa 5-6 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannulle smetana ja puolet vuohenjuustosta murusteltuna.
  4. Kuumenna tomaattipastakastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Keitä lasagnelevyjä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja nosta levyt lautasille.
  6. Lisää kasvistäyte ja tuoretta rucolaa puolikkaalle levylle ja taita toinen puoli kanneksi. Lusikoi pinnalle kuumaa tomaattipastakastiketta.
  7. Lopuksi murustele annostem pinnalle loput vuohenjuustosta ja koristele annokset tuoreilla timjamin oksilla.