Marinoitu kartisan paistisalaatti

Pääruoat

4 annosta

Jos karitsanpaistia on jäänyt tähteeksi aterialta, tässä herkullinen tapa käyttää se.

Ainekset

noin 300 g kypsää Deluxe Provencal karitsanpaistia

1 pieni punasipuli

2—3 valkosipulinkynttä

 

Marinadi

½ dl Primadonna oliiviöljyä

1 ½ rkl Acentino balsamietikkaa

1 rkl Duc De Coeur rakeista rotisseur -sinappia

½ rkl Marlene hunajaa

½ tl Kania rosmariinia

¼ tl Kania suolaa

¼ tl Kania mustapippuria

 

Lisäksi

1 ps salaattisekoitusta

1—2 dl kirsikkatomaatteja

1 dl Freshona hillosipuleita

1 dl Baresa oliiveja

1 dl Crusti croc perunatikkusnackseja

Valmistus

  1. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja viipaleet suikaleiksi.
  2. Suikaloi kuorittu sipuli ja viipaloi valkosipulit.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada lihapalojen sekä sipulien päälle.
  4. Anna maustua viileässä mieluiten yön ajan.
  5. Levitä tarjoiluvadille salaattisekoitus, halkaistut tomaatit, valutetut sipulit ja oliivit.
  6. Nostele lihat ja sipulit päälle kastikkeineen.
  7. Viimeistele salaatti perunatikuilla ennen tarjoilua.