Kalasalaatti suitsait

Pääruoat

Kokki:

3-4 annosta

Maidoton

Ainekset

2 pkt (à 150 g) Deli Corner Meals yrttispelttiä

1 prk (285/157 g) Baresa grillattuja paprikoita

½ sitruunan mehu

¾ tl Kania suolaa

¼ tl Kania mustapippuria

3 dl Green Grocer’s herneitä (pakaste)

½ kurkkua

1 ps (65 g) Deli Corner Garden salaattisekoitusta

1 pkt (250 g) Isokari loimu- tai savulohta

Valmistus

  1. Kaada kypsät spelttijyvät kulhoon. Valuta paprikapurkista pari kolme ruokalusikallista öljyä speltin joukkoon. Sekoita mukaan myös sitruunamehu, suola ja pippuri.
  2. Valuta grillatut paprikat siivilässä (lopun öljyn voit käyttää muussa ruoanvalmistuksessa). Paloittele halutessasi pienemmiksi ja kumoa speltin joukkoon.
  3. Sulata pakasteherneet mikrossa tai huuhtelemalla kuumalla vedellä siivilässä. Valuta herneet tarvittaessa ja lisää kulhoon. Kuutioi kurkku.
  4. Kääntele ne sekä salaattisekoitus salaattipohjaan.
  5. Poista kalapalasta nahka ja paloittele lohi salaattiin.