Italo possupihvit

Pääruoat

Kokki:

Ainekset

1 pkt Reilu porsaan ohutleike

Kania suolaa, mustapippuria myllystä

4 siivua Dulano ilmakuivattua Maalaiskinkkua

12 salvian lehteä

3 kananmunaa

n. 2-3 dl Belbake korppujauhoja

2 rkl Baresa tummia oliiveja

1 sitruuna lohkoina

 

Paistamiseen

Pohjolan Meijeri voita

 

Lisäke

Parmesan muusi

1 kg jauhoisia perunoita

50 g Pohjolan Meijeri voita

50 g Italiamo Grana Padano juustoraaste

Kania suolaa myllystä

Valmistus

Perunamuusi

  1. Aloita laittamalla kuoritut jauhoiset perunat kiehumaan kattilaan.
  2. Muussaa kypsät perunat keitinvesitilkan kanssa.
  3. Lisää voi, juustoraaste ja suolaa maun mukaan.

 

Pihvit

  1. Kääri pihvit kelmuun tai aseta ne kahden leivinpaperin väliin ja nuiji pihvit ohuiksi. Suolaa ja pippuroi pihvit.
  2. Aseta pihvin päälle kolme salvianlehteä ja kääräise ne kiinni pihviin kinkkusiivulla.
  3. Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla. 
  4. Pyörittele pihvit ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista voissa pannulla. n. 2min/puoli tai kunnes pihvi on kypsä ja kauniin ruskea.
  5. Tarjoa sitruunanlohkojen, tuoreen salvian ja oliivien, sekä perunamuusin kanssa.