Hummustäytteiset tomaatit

Pääruoat

2-4 annosta

Ainekset

4 kpl isoa pihvitomaattia

Noin 3 dl Golden Sun riisiä

2 dl Freshona linssejä

100 g Eridanous fetajuustoa, muruna

1 ruukku basilikaa, silputtuna

1 ruukku minttua

150 g  Alesto pinjansiemeniä

Kania suolaa

Kania mustapippuria

400 g Baresa Hummusta

Valmistus

  1. Keitä riisi ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa tomaateista pienet hatut irti.
  3. Kaavi ulos suurin osa tomaatin lihasta.
  4. Silppua basilika ja minttu. Sekoita fetajuusto, basilika, minttu ja pinjan siemenet keitetyn riisin joukkoon.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Täytä tomaatit riisiseoksella ja laita iso ruokalusikallinen hummusta riisiseoksen päälle.
  7. Lopuksi laita tomaatin ”hattu” hummuksen päälle ja paista 180 asteisessa uunissa noin 25-30 min.