Hedelmäinen fenkolisalaatti

Pääruoat

Kokki:

8 annosta

Gluteeniton

Maidoton

Ainekset

1 fenkoli

1 granaattiomena

3 klementiiniä tai satsumaa

1 ps (150 g) Deli Corner Green Garden salaattisekoitusta

 

Kastike

2–3 rkl Deluxe pistaasiöljyä

1 rkl Marlene hunajaa

1 rkl Acentino valkoviinietikkaa

½ tl Kania suolaa

ripaus Kania mustapippuria

Valmistus

  1. Huuhtele fenkoli ja viipaloi se mahdollisimman ohuiksi lastuiksi.
  2. Halkaise granaattiomena ja rapsuta siemenet irti lusikalla.
  3. Kuori klementiinit ja leikkaa ne pyöreiksi viipaleiksi.
  4. Levitä salaattisekoitus laakeaan salaattikulhoon.
  5. Asettele loput ainekset kauniisti päälle.
  6. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja valuta salaatille juuri ennen tarjoilua.