Härkis-pizzavene

Pääruoat

4 annosta

Ainekset

2 kesäkurpitsaa

½ sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl Primadonna oliiviöljyä

Ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

½ pkt Härkistä (Original)

¼ prk Combino pastakastiketta

½  pss (100 g) Lovilio mozzarellaraastetta

Acentino balsamicosiirappia

Tuoretta oreganoa

Valmistus

  1. Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin kahtia. Koverra kesäkurpitsa lusikalla ja ota sisus talteen.
  2. Laita kesäkurpitsat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Hienonna sipulit.
  3. Kuullota sipuleita ja koverrettua kesäkurpitsan sisusta paistinpannulla öljyssä pari minuuttia.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle Härkis ja pastakastike, kuumenna nopeasti.
  5. Sammuta levy ja lisää joukkoon puolet mozzarellaraasteesta. Jaa täyte kurpitsanpuolikkaille.
  6. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  7. Viimeistele valmiit Härkis-pizzaveneet tuoreella oreganolla ja balsamicosiirapilla.