Helppous yllättää
Katkaraputacot thaityyliin

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl tortilloja tortilla
2 pkt pkt jättikatkarapuja jättikatkarapu
(Grillimaisteri ASC chili jättirapuja à 150 g)
4 kourallista kourallinen salaattia salaatti
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri

LIMETTI-KORIANTERIRANSKANKERMA

200 g g ranskankermaa ranskankerma
1 limeä lime
(kuori raastettuna ja 1 rkl mehua)
1 rkl rkl korianteria korianteri
(hienonnettuna)
0,25 tl tl suolaa suola

ANANAS-KOOKOSSALSA

400 g g ananasta ananas
0,5 punasipulia punasipuli
1 chiliä chili
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
0,5 dl dl kookoshiutaleita kookoshiutale
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
2 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Katkaraputacot thaityyliin

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(34)

Valmistus

1. Sekoita limetti-korianteriranskankerman ainekset keskenään.

2. Kuutioi ananas pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita salsa-ainekset keskenään.

3. Grillaa jättikatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Kuumenna tortillat nopeasti grillissä, noin minuutti.

5. Täytä tortillat ravuilla, salaatinlehdillä, korianterinlehdillä, salsalla ja ranskankermalla.

Tiesitkö? Löydät myymälöistämme vastuullisesta kalastuksesta tai kalankasvatuksesta kertovia MSC- tai ASC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä tuoreina, pakasteina ja jalosteina. Tavoitteemme on ensimmäisenä ketjuna Suomessa tarjota kotimaisen kalan rinnalla vain vastuullisuussertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.