Suklaalusikat

Jälkiruoat

Noin 30 kpl

Ainekset

2 dl Pohjolan Meijeri kuohukermaa

300 g Fin Carré tummaa suklaata

50 g Milbona luomu voita

1 dl Belbake tomusokeria

 

Koristeeksi lusikoiden päälle jotain näistä:

Belbake mantelirouhe

Alesto suolapähkinää rouhittuna

Alesto kuivattuja karpaloita

Fin Carré valkosuklaata rouhittuna

Valmistus

  1. Paloittele suklaa ja rouhi pähkinät / karpalot / valkosuklaa pienemmiksi.
  2. Kuumenna kerma kattilassa koko ajan sekoittaen.
  3. Siirrä syrjään liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa, voi ja tomusokeri.
  4. Sekoita tasaiseksi massaksi ja anna jäähtyä hetki. Sekoita käsivispilällä muutama minuutti ja jaa massa lusikoihin.
  5. Koristele pinta pähkinärouheella, kuivatuilla karpaloilla, mantelirouheella ja/tai valkosuklaalla.