Suklaajuustokakku dippi & digestivekeksejä / hedelmiä

Jälkiruoat

Kokki:

noin 8-10 hengelle

Ainekset

200 g Bellarom tummaa suklaata

1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa

1/2 prk Milbona ranskankermaa

1 dl Belbake tomusokeria

1 tl Belbake vaniljasokeria

2 dl Pohjolan Meijeri vispikermaa vaahdotettuna

1 pkt Sonday keksejä

hedelmiä esim. päärynä, mansikka, tuore ananas, rypäle…

Koristeluun Bellarom tummaa suklaata sulatettuna

Valmistus

  1. Rouhi jääkaappikylmä tumma suklaa tehosekoittimessa. Lisää joukkoon tuorejuusto, ranskankerma, tomusokeri ja vaniljasokeri ja annetaan käydä tasaiseksi.
  2. Sekoita lopuksi käsin nostellen (nuolijalla) kermavaahto joukkoon ja kaada tarjoilukulhoon.
  3. Raidoita kulhon pinta sulatetulla suklaalla.
  4. Nautitaan dippaamalla keksejä ja/tai hedelmiä juustokakkumassaan.