Sitruuna-mansikka jogurttijäätelöt

Jälkiruoat

4 annosta

energiaa 170 kcal
hiilihydraatteja 24 g
rasvaa 4 g
proteiinia 6 g

Ainekset

4 Milbona annosjogurttia sitruuna

2 dl mansikoita pilkottuna

1 rkl Belbake tomusokeria

4-6 mansikkaa

Valmistus

  1. Soseuta mansikat ja tomusokeri sauvasekoittimella.
  2. Jaa mansikkasose sitruunajogurttien pinnalle ja sekoita lusikalla pyöräytellen kierteiksi sitruunajogurtin joukkoon.
  3. Leikkaa mansikat viipaleiksi ja painele ne jogurttipurkkien reunojen sisäpuolelle.
  4. Työnnä kertakäyttölusikat pystyyn jogurttipurkkeihin ja anna jäätyä vähintään 4 tuntia pakastimessa.
  5. Anna jogurttikuppien olla hetki huoneenlämmössä ja irrota jäätelötikuiksi.

Vinkki: Jogurttijäätelöiden voi myös antaa sulaa hieman kauemmin ja syödä jäätelöt lusikalla suoraan jogurttipurkista.