Rapeat vohvelit

Jälkiruoat

12-14 kpl

Ainekset

 2 kananmunaa

4 dl Pohjolan Meijeri kevytmaitoa tai Milbona maitokaakaojuomaa

5 dl Belbake vehnäjauhoja

1 tl Belbake leivinjauhetta

¾ dl sulatettua Pohjolan Meijeri voita

½ tl Kania suolaa

2 dl kylmää Saskia kivennäisvettä

Valmistus

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa joukkoon maito.
  2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
  3. Lisää jauhoseos taikinaan koko ajan vatkaten. Lisää rasva ja suola.
  4. Anna vohvelitaikinan turvota vartin verran.
  5. Sekoita joukkoon kivennäisvesi.
  6. Kuumenna vohvelirauta ja voitele paistopinnat kevyesti rasvalla. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.
  7. Tarjoa vohvelit makeiden tai suolaisten täytteiden kera.