Paahtokiisseli

Jälkiruoat

Kokki:

4 annosta

Ainekset

¾ dl Belbake hienosokeri

1dl vesi

5 ½ dl Pohjolan Meijeri täsymaitoa

2rkl perunajauhoja

2tl Belbake vaniljasokeri

 

Tarjoiluun

Maribel mansikkahilloa

Valmistus

  1. Paahda ¾ dl hienoa sokeria paistinpannulla, lisää joukkoon 1 dl kiehuvaa vettä.
  2. Kuumenna 5 dl täysmaitoa kattillassa. Lisää joukkoon vesi-sokeriseos.
  3. Sekoita perunajauhot  ½ dl maitoa. Sammuta keittolevy ja kaada perunajauhosuurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kuuman maito-sokeriseoksen joukkoon.
  4. Laita levy päälle ja anna kiisselin pulpahtaa kerran. Mausta vaniljasokerilla.
  5. Tarjoa Maribel mansikkahillon kanssa