Nopeat mokkapalat

Jälkiruoat

16 kpl

Ainekset

1 pitkänomainen kuivakakku esim. Confiserie Firenze (400 g)

3 ¾ dl (225 g) Belbake tomusokeria

1 dl (40 g) Belbake kaakaojauhetta

30 g Pohjolan Meijeri voita sulatettuna

noin 1 dl vahvaa kahvijuomaa

2 dl Belbake kookoshiutaleita

Leikkaa kuivakakku noin 3 x 3 sentin kuutioiksi.

Valmistus

  1. Siivilöi kulhoon tomusokeri ja kaakaojauhe.
  2. Lisää voisula ja kuumaa kahvia vähän kerrallaan, kunnes seos on tasaista ja sopivan notkeaa.
  3. Haarukoi kakkupala ja kasta se kauttaaltaan kuorrutteeseen, kierittele sitten kookoshiutaleissa ja nosta jähmettymään leivinpaperin päälle.