Nektariini-vadelmapannari

Jälkiruoat

4 annosta

Ainekset

2 kananmunaa

½ dl Belbake sokeria

1 tl Belbake vanijasokeria

1 dl Milbona kreikkalaista jogurttia

¾ dl Pohjolan Meijeri vispikermaa

1 dl Belbake vehnäjauhoja

ripaus Kania suolaa

 

Lisäksi

3 nektariinia viipaleina

1 dl vadelmia

25 g Pohjolan Meijeri voita

Belbake tomusokeria

2 dl Pohjolan Meijeri vispikermaa

Belbake vaniljasokeria

Valmistus

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää loput taikinan aineet varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
  3. Laita valurautapannu kuumaan grilliin. Laita voi pannulle ja kun se on sulanut lisää nektariiniviipaleet.
  4. Kaada taikina pannuun hedelmien päälle. Lisää vadelmat taikinan päälle.
  5. Kypsennä matalalla lämmöllä grillissä noin 25 - 30 min tai kunnes pannari on keskeltä hyytynyt (ja kauniin värinen.)
  6. Vatkaa kerma valmiiksi vaahdoksi ja mausta halutessasi vaniljasokerilla.
  7. Koristele pannarin pinta paiston jälkeen tomusokerilla.
  8. Tarjoile kermavaahdon kera.