Mehevät vohveliritarit ja mansikkasalsa

Jälkiruoat

12 annosta

Ainekset

1 pkt (12 kpl) Confiserie Firenze vohveleita

1 prk (400 g) Vitasia kookosmaitoa

2 kananmunaa

2 rkl Belbake sokeria

2 tl Belbake vaniljasokeria

 

Mansikkasalsa

1 dl Marlene hunajaa

1 rkl Belbake vaniljasokeria

2 limettiä

1 l mansikoita

 

Lisäksi

½ dl Belbake kookoshiutaleita tai Alesto kuivattua kookos-mangoseosta

1 prk (2 dl) Pohjolan Meijeri vaniljakastiketta

Valmistus

  1. Tee ensin mansikkasalsa. Perkaa ja viipaloi mansikat. Kääntele marjat liemeen ja anna maustua vartin verran.
  2. Vatkaa kookosmaito, munat ja sokerit sekaisin kulhossa tasaiseksi liemeksi.
  3. Upota vohvelit yksi kerrallaan seokseen ja odota hetki, että liemi ehtii vähän imeytyä.
  4. Grillaa vohvelit tai paista ne parilalla tai pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
  5. Sekoita kulhossa hunaja, vaniljasokeri ja hyvin pestyjen limettien kuoriraasteet ja mehut.
  6. Ripottele vohveleiden pinnalle kookoslastuja- tai hiutaleita.
  7. Vaahdota vaniljakastike.
  8. Tarjoa lisänä mansikkasalsaa ja vaahdotettua vaniljakastiketta.