Mansikkaliemessä maustetut persikat

Jälkiruoat

4 annosta

Ainekset

4 kpl persikoita

 

Kastike:

2 dl Green Grocer's pakasemansikoita

1 dl Green Grocer's pakastevadelmia

5 dl karpalomehua

½ sitruunan mehu

1 dl Belbake sokeria

2 tl vanilliinisokeria

 

Koristeluun:

½ dl vadelmia

½ nippu tuoretta minttua

 ½ l Gelatelli sitruunasorbettia

Valmistus

  1. Purista pulikkaan sitruuna mehun. Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja anna hautua 10–12 minuuttia.
  2. Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi. Puolita persikat, tee persikoiden kuoreen pienet viillot ja lisää ne siivilöityyn kastikkeeseen.
  3. Anna persikoiden pehmetä muutaman minuutin ajan siten, että persikoiden kuori irtoaa helposti.
  4. Kuori persikat. Anna kastikkeen ja persikoiden jäähtyä täysin.
  5. Kokoa annos.
  6. Kaada kastiketta lautaselle ja asettele sille kaksi persikan puolikasta.
  7. Koristele vadelmilla ja mintun lehdillä.
  8. Tarjoile esim. sitruunasorbetin kera.