Karamellisoitu ananas

Jälkiruoat

4-5 annosta

Ainekset

1 ananas

1 l Gelatelli Premium vaniljajäätelöä

 

Kinuskikastike

75 g Pohjolan Meijeri voita

2 ½ dl fariinisokeria

1 ½ dl Pohjolan Meijeri kermaa

3 tl Marelene hunajaa

1 tl Belbake vanilliinisokeria

 

Koristeeksi

1 limetin kuori

Valmistus

  1. Kuori ananas ja leikkaa renkaiksi.
  2. Laita voi ja sokeri pannulle.
  3. Keitä voita ja sokeria noin 5 min niin, että kastike tummuu ja tiivistyy mutta ei pala.
  4. Alenna lämpöä ja lisää kerma.
  5. Lisää lopuksi vanilja ja hunaja.
  6. Laita ananasrenkaat kinuskikastikkeen sekaan ja anna pehmetä.
  7. Tarjoile ananasrenkaat vaniljajäätelön kera.