Kanelinachot

Jälkiruoat

4 - 6 annosta

Ainekset

3 Crusti Croc tortillalevyä

25 g Pohjolan Meijeri voita

1 tl Kania kanelia

1 dl Belbake sokeria

 

Mansikkasalsa

2 dl mansikoita pilkottuna

1 rkl minttua hienonnettuna

 

Ranskankerma -dippi

1 ½ dl Milbona ranskankermaa

1 tl Belbake vaniljasokeria

2 tl Belbake sokeria

Valmistus

  1. Leikkaa tortillat veitsellä 12 kolmioksi kulhoon.
  2. Sulata voi ja kaada se tortillakolmioiden päälle kulhoon. Pyörittele niin että voi levittyy tasaisesti tortilloille.
  3. Sekoita kaneli ja sokeri kulhossa. Pyörittele tortillat kaneli-sokerissa ja laita tortillat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille vieri viereen.
  4. Paista uunissa 200 asteessa noin 6 - 7 minuuttia, käännä kolmiot puolessa välissä paistoa.
  5. Sekoita pieneksi pilkottuihin mansikoihin hienonnettu minttu.
  6. Sekoita ranskankermaan sokerit.
  7. Tarjoa kanelinachot lämpiminä mansikkasalsan ja ranskankerman kanssa.