Joulutrifle

Jälkiruoat

4 annosta

Ainekset

2 dl Pohjolan Meijeri vispikermaa

1 dl Eridanous maustamatonta jogurttia

2 rkl Belbake sokeria

4 palaa MacEnnedy Mini-suklaabrownieta tai Jouluaitan hedelmäkakkua

½ dl Pohjolan Meijeri maitoa

1 tl Belbake vaniljasokeria

2 dl Jouluaitan päärynä-kinuskimarmeladia

 

Lisäksi

tuoreita hedelmiä

Valmistus

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti ja sokeri.
  2. Leikkaa kakkupalat kuutioiksi.
  3. Mausta maito vaniljasokerilla.
  4. Levitä kakkupaloja annoslasien tai yhden ison lasimaljan pohjalle ja kostuta paloja vaniljamaidolla.
  5. Levitä kakkupalojen päälle marmeladia ja lopuksi kerma-jogurttivaahtoa.
  6. Toista samalla tavoin toinen kerros niin että päällimmäiseksi tulee kerma-jogurttivaahtoa.
  7. Koristele lopuksi pinta tuoreilla hedelmillä.