Joulun jäätelökakku

Jälkiruoat

8 annosta

Rakenna kakku jäätelöstä

Pakkasessa 4-6h

Koristele

Ainekset

4 kpl Gelatelli classic “sandwhich” jäätelö

1 ½ -2 l Deluxe-hasselpähkinäjäätelö

 

Koristeluun

Firenze kinuskikastiketta

Alesto Hasselpähkinöitä

Praline’s Selection konvehteja

Granaattiomenan siemeniä

 

Lisäksi

Leipävuoka

Valmistus

  1. Kelmuta vuoka ja asettele leipävuoan pohjalle hasselpähkinäjäätelöä tasaiseksi kerrokseksi.
  2. Tee seuraava kerros “sandwhich” jäätelöstä ja lisää loppu hasselpähkinäjäätelö ja täytä sillä vuoka, myös reunoilta.
  3. Laita kelmu vuoan päälle ja laita pakkaseen 4-6 tunniksi.
  4. Kumoa jäätelökakku tarjoiluvadille ja koristele granaattiomenan siemenillä, hasselpähkinöillä, konvehdeilla ja kinuskikastikkeella.