Herkkumansikat

Jälkiruoat

24 kappaletta

Ainekset

24 mansikkaa

100 g Bellarom valkosuklaata

4 Sondeys digestive keksiä

2 rkl Créféé maustamatonta tuorejuustoa

1 rkl Belbake tomusokeria

1 dl Pohjolan Meijeri vispikermaa

sitruunamelissaa tai minttua

Valmistus

  1. Leikkaa mansikoista kannat pois.
  2. Sulata valkosuklaa mikrossa. Murskaa keksit.
  3. Dippaa mansikoiden kantaosa ensin valkosuklaaseen ja sitten keksimurskaan.
  4. Leikkaa terävällä veitsellä mansikoiden suippoon päähän noin marjan puoliväliin ulottuva ristiviilto.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  6. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja kermavaahto, ja lusikoi seos terälliseen pursotinpussiin.
  7. Pursota mansikoiden keskellä olevaan ristiviiltoon ruusuke ja koristele mansikat tuoreilla yrteillä.