Hedelmävartaat ”LOVE”

Jälkiruoat

Ainekset

1 ananas tai mango

¼ vesimelonia tai ½ hunaja- tai cantaloupemeloni

1 rasia mansikoita

 

Jogurttimousse:

2 dl Milbona kreikkalainen luonnonjogurttia

1 dl Pohjolan Meijeri vispikermaa

1 tl Belbake vaniljasokeria

1 rkl Marlene hunajaa

1 dl Belbake kuorellisia manteleita

Valmistus

  1. Kuori ananas. Leikkaa ananaksesta pitkittäin kaksi levymäistä, noin sentin paksuista palaa. Älä käytä puista keskustaa.
  2. Leikkaa vesimelonista samoin noin sentin paksuisia viipaleita
  3. Poista mansikoista kanta ja koverra kannan kohdalta keskustaa hieman syvemmäksi. Puolita mansikat kahdeksi sydämeksi.
  4. Ota pienellä piparkakkumuotilla ananaksesta ja vesimelonista sydämenmuotoisia kuvioita.
  5. Pujota syntyneet sydämet puisiin varrastikkuihin.
  6. Vatkaa vispikerma ja yhdistä vaahto jogurttiin. Mausta vaniljasokerilla ja hunajalla. Rouhi veitsellä moussen pinnalle manteleita. Dippaa hedelmävartaita mousseen.