Appelsiinipalat

Jälkiruoat

40—50 kpl

Ainekset

150 g Pohjolan Meijeri voita

1 dl Belbake sokeria

1 dl fariinisokeria

1 kananmuna

3 dl Myllykivi kaurahiutaleita

2 dl (80 g) Belbake kookoshiutaleita

1 dl Belbake vehnäjauhoja

2 tl Belbake vaniljasokeria

2 tl Belbake leivinjauhetta

1 tl Belbake ruokasoodaa

 

Väliin

2 dl Maribel appelsiinimarmeladia

Valmistus

  1. Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit.
  2. Vatkaa mukaan muna. Yhdistä kaikki kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa taikina kahteen osaan.
  4. Kauli taikinapalat kahden leivinpaperin välissä liki pellin kokoisiksi levyiksi.
  5. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja paista levyjä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  6. Jäähdytä.
  7. Lohko levystä haluamasi kokoisia paloja.
  8. Sivele marmeladia yhdelle palalle ja nosta toinen päälle.
  9. Ripottele päälle koristeeksi vielä tomusokeria.

Vinkki: Tehosta halutessasi appelsiinin makua raastamalla taikinaan pari teelusikallista hyvin pestyn appelsiinin kuorta.