Paholaisen munat

Alkuruoat

8 puolikasta

Ainekset

4 kananmunaa

2 rkl Kania Premium majoneesia

1 rkl Duc de Coeur dijoninsinappia

¼ tl Kania cayennenpippuria

½ tl Acentino punaviinietikkaa

Kania suolaa myllystä

tuoreita yrttejä (minttua, timjamia yms.)

Valmistus

  1. Keitä kanamunat kypsäksi (8 min) kiehuvassa vedessä.
  2. Jäähdytä juoksevan veden alla. Kuori ja halkaiset munat.
  3. Irrota keltuaiset ja laita ne kulhoon. Lisää loput aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa täyte takaisin munanpuolikkaille joko lusikalla tai pursotuspussilla.
  5. Asettele puolikkaat pyöreälle vadille ja kiepauta munien ympärille tuoreita yrttejä kranssiksi (linnunpesää jäljitellen).
  6. Ripauta lopuksi munanpuolikkaiden päälle hiukan cayennenpippuria.