Nakkikääröt

Alkuruoat

25-32 napostelupalaa

Tarjoile glögin kanssa tai uudenvuoden juhlissa!

Ainekset

6 levyä Jouluaitta torttutaikinaa

4 rkl Kania luomuketsuppia

9 palaa Milbona Cheddarviipaleita

6 kpl Dulano pitkiä chili bratwurst nakkeja

 

Voiteluun

Muna 

 

Viimeistelyyn

Kania premium majoneesia

Punasipulia hienonnettuna

Valmistus

  1. Nypi ja kaulitse tottutaikinat kolmeksi pitkäksi levyksi. Kaksi torttutaikinaa muodostaa aina yhden levyn.
  2. Levitä levyn keskelle raita ketsuppia ja asettele cheddar-siivut pitkittäin ketsuppiraidan päälle.
  3. Kolme juustoviipaletta kullekin taikinalevylle.
  4. Lisää nakit jonossa juuston päälle, kaksi nakkia per taikinalevy.
  5. Rullaa jokainen levy tiukaksi rullaksi nakin päälle ja sulje sauma tiiviisti.
  6. Voitele rullat munalla ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.
  7. Leikkaa jäähtyneistä rullista paloja, tikuta palat ja aseta tarjoiluastialle.
  8. Viimeistele majoneesilla ja silputulla punasipulilla