Miniburgerit makkarasta

Alkuruoat

noin 20 kpl

Ainekset

2 Grillimaisteri tai Urho grillimakkaraa

10 McEnnedy paahtoleipäviipaletta

2 rkl Grillimaisteri kesäsinappia

noin 10 terttu- tai kirsikkatomaattia

20 basilikan- tai rucolanlehteä

Valmistus

  1. Grillaa tai paista makkarat ja leikkaa niistä reilun sentin paksuisia kiekkoja.
  2. Paahda leivät ja ota muotilla makkaran kokoisia paloja.
  3. Sipaise joka toiselle leipänapille sinappia ja nosta päälle makkarakiekko.
  4. Lisää väliin vielä tomaattiviipale ja yrtinlehti tai pala salaatinlehteä.
  5. Nosta päälle toinen leipäkiekko ja kiinnitä miniburgeri cocktailtikulla.
  6. Tarjoa pikkupalana raikkaan kesäjuoman kera.