Lämpimät ruisnapit

Alkuruoat

Kokki:

20 kpl

Ainekset

20 Deluxe sinapinmakuista ohutta ruisnappia

50 g Deluxe emmentaalia raastettuna

3–4 rkl Deluxe artisokkapateeta

6–8 Baresa mustaa, kivetöntä oliivia 

(1 rkl tuoretta persiljaa)

 

Lisäksi

Deluxe sahramiglögiä

Valmistus

  1. Levitä ruisnapit leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sekoita juustoraasteeseen artisokkapateeta ja levitä seos ruisnapeille.
  3. Kuumenna 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  4. Viipaloi oliivit, jaa ne ruissipseille ja ripottele päälle persiljasilppua.

 

Tarjoa kuumennetun Deluxe sahramiglögin kanssa