Koululaisen kaurapala

Alkuruoat

Kokki:

2 leipää

vähälaktoosinen

Ainekset

2 kpl Luomu kaurapala (Bake Off pisteeltä)

1  porkkana

1 dl / 100 g Milbona Standard sulatejuustoa

4 kpl salaatinlehteä

4 siivua Kartanon keittokinkku

2  kananmunaa

kurkkua

kirsikkatomaatteja

cocktail-tikkuja

Valmistus

  1. Keitä kananmunat
  2. Raasta porkkana hienoksi raasteeksi ja sekoita sulatejuuston kanssa.
  3. Voitele syntyneellä porkkanatahnalla kaksi avattua luomu kaurapalaa.
  4. Lisää väliin salaatinlehdet, palvikinkku ja keitetyn kananmunan viipaleet.
  5. Pilko kirsikkatomaatteja ja kurkun palasia ja tikuta ne cocktailtikkuihin.
  6. Näin välipalaleivät voi valmistaa aamulla odottamaan jääkaappiin.
  7. Kurkku ja tomaatti ovat mukavassa muodossa naposteltavaksi, eivätkä ne kostuta leipää päivän aikana, mikä tapahtuu, jos eväsleipien väliin latoo kasvikset valmiiksi.