Juustopallot

Alkuruoat

Noin 40 kpl

Ainekset

200 g Crefée maustamatonta tuorejuustoa

1 pss (200 g) Milbona Emmental tai Gouda juustoraastetta

1 dl Italiamo Grana Padano raastetta

 

Lisäksi

Pähkinärouhetta tai

hienonnettua paprikaa tai

hienonnettua lehtipersiljaa/ruohosipulia tai

paprikajauhetta

Suolatikkuja

Valmistus

  1. Sekoita juustoista tahna sähkövatkaimella.
  2. Pyöritä pieniä palloja leivinpaperille.
  3. Hienonna ruohosipuli syvälle lautaselle, kaada toiselle lautaselle pähkinärouhetta ja kolmannelle lautaselle paprikajauhetta.
  4. Kieritä juustopallot lautasilla niin että koristeet tarttuvat niiden pintaan tasaisesti.
  5. Puolita suolatikut ja työnnä puolikas tikku juustopalloon ns. cocktailtikuksi.