Halloumi-vesimelonisalaatti

Alkuruoat

4 annosta

Ainekset

450 g Eridanous halloumia

½vesimelonia

300 g Freshona vihreitäpapuja, pakaste sulatettuna

4 isoa tomaattia

½dl Primadonna oliiviöljyä

¼tl valkosipulia

Kania mustapippuria

Kania suolaa

Belbake sokeria

1 rkl tuoretta rosmariinia

Valmistus

Kalttaa tomaatit eli viilläruksi tomaattiin ja keitänoin 15螊sekuntia. Laita keitetyt tomaatit jäiseen veteen ja kuori ne. Halkaise tomaatit, ota siemenet pois ja leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Laita tomaattikuutiot pieneen kulhoon ja lisääjoukkoon kuorittu ja silputtu valkosipuli. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja ripauksella sokeria sekämustapippuria. Leikkaa halloumista noin sentin paksuisia paloja. Grillaa halloumit tilkassa öljyä, joko grillipannussa tai grillissämolemmin puolin siten, ettäsaavan ne kauniin ruskean väri ja rapean pinnan. 

Poista vesimelonista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Sulata pavut ja silppua rosmariini.  Asettele lautaselle vihreitäpapuja ja vesimelonikuutiot. Lisäägrillatut halloumipalat ja ripottele niiden päälle hieman oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele lautaselle tomaattikuutioita ja koristele silputulla tuoreella rosmariinilla.