Gluteeniton perunarieska

Alkuruoat

4 kpl

Ainekset

2 dl Belbake gluteenitonta kaurajauhoa

½ ps (63 g, 1 ½ dl) Harvest Basket perunamuusiaineksia

½ dl Myllykivi gluteenitonta kauralesettä

½ tl Belbake leivinjauhetta

½ tl Kania suolaa

1 kananmuna

2 rkl Primadonna oliiviöljyä

4 dl vettä

Valmistus

  1. Mittaa kulhoon kuivat aineet.
  2. Lisää muna (riko rakenne), öljy ja vesi. Sekoita ainekset tasaiseksi. Anna turvota hetken.
  3. Jaa taikina pellille leivinpaperin päälle neljäksi keoksi.
  4. Painele ne jauhoisin sormin ohuiksi rieskoiksi.
  5. Pistele rieskat haarukalla ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  6. Nauti heti lämpiminä.