Bagel lämppärit

Alkuruoat

4 annosta / 8 lämmintä leipää

Ainekset

4 Sesam bagelia

200 g Dulano kinkkuleikettä

1 dl Kania Premium majoneesia

200 g Milbona juustoraasteseosta tai Milbona emmentaljuustoraastetta

1 rasia kirsikkatomaatteja

8 kananmunaa

Kania mustapippuria myllystä

Kania suolaa myllystä

(viimeistely tuoreella ruohosipulilla)

Valmistus

  1. Halkaise bagelit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Leikkaa kinkku kuutioiksi kulhoon.
  2. Lisää joukkoon majoneesi ja puolet juustoraasteesta.
  3. Levitä kinkku-juustotäyte bageleille niin että bageleiden keskusta jää tyhjäksi.
  4. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä viipaleet kinkku-juustotäytteen päälle.
  5. Ripottele tomaattien päälle loput juustoraasteesta.
  6. Riko yksi muna jokaisen leivän keskelle. Paista uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia (riippuen halutusta munan kypsyysasteesta).
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Viimeistele tuoreella ruohosipulilla.